Voľné pracovné miesta

Edujobs.sk - kompletná ponuka práce na našej škole

Novinky

Kontakt

 • Základná škola Viktora Szombathyho s VJM - Szombathy Viktor Alapiskola Námestie Slobody 141 Jesenské - Feled
  Nám. Slobody 141
  98002, Jesenské
 • +421 x 047/5698425

Narodeniny a meniny

Dnes (Štvrtok 2.2.2023)
Augustín Balog (3.S)
Gabriel Július Betteš (2.A)
Erika Bariová (6.C)
Erik Berki (5.B)
Erik Lakatoš (6.C)
Erika Ruszóová (8.A)
Ing. Erika Makó Kovács
Zajtra (Piatok 3.2.2023)
Soňa Balogová (5.A)
Diana Botošová (2.A)
Pozajtra (Sobota 4.2.2023)
Veronika Horváthová (3.M)
Veronika Kaločaiová (1.B)
Veronika Kondášová (3.S)
Mgr. Veronika Nágelová
Mgr. Veronika Pelleová Povinská
Bc.Veronika Speváková

Statistics

Počet návštev: 2502968

Novinky

 • 1 Úvod

  S účinnosťou od 1.1.2023 nastanú zmeny v postihovaní tzv. záškoláctva (neplnení povinnej školskej dochádzky). Sprísňujú sa skutkové podstaty priestupkov alebo správnych deliktov a obce budú zároveň povinné, nie oprávnené, pokuty ukladať.

  Podľa predkladateľov je potrebné, aby sa pokuty povinne ukladali a nebolo to len na ľubovôli samosprávy, či pokutu uloží alebo nie.

  Niektoré samosprávy tvrdia, že nový mechanizmus postihovania záškoláctva bude kontraproduktívny, keďže pokuty vzhľadom na ich novú minimálnu výšku budú predstavovať citeľný zásah do rozpočtov príjmovo najslabších rodín a zároveň budú len ťažko vymožiteľné.

 • Január 27-én iskolánk 7., 8. és 9.-es tanulói rendhagyó irodalomórán vehettek részt, melyen Petőfi és Arany barátságáról hallhattak számos izgalmas és meghökkentő történetet. A jó hangulatú előadást köszönjük a Pósa Lajos Társaság szervezésének és természetesen magának az előadónak, Tóth Péter Lórántnak.

  Diákjaink új élményekkel és ismeretekkel gazdagodva kicsit még közelebb kerülhettek a magyar irodalom legnagyobb alakjaihoz, mert Petőfi és Arany a ma emberének is üzenni akarnak.

 • „Becsatoljuk a sícipőt!🎿........Alaposan bemelegítünk!........V betűt formálsz a sílecekből!........V!......V!.......V!.......Nagyszerű!.......Áthelyezed a súlyt a másik lábadra!...........Betartod a Fehér kódex szabályait!.............“ – hangzott el talán milliószor is a telgárti sípályán.

  Az alapokat, a lesiklást mind a 32 tanuló elsajátította. Az ügyesebbek néhány próbálkozás után már íveket formáltak. A hét végén mindenki sikeresen levizsgázott.🥈🥉🏅

  Megannyi élmény, csodás szállás, süvítő hófúvás, mesebeli havas táj, fáradt, de mosolygós arcok.❄️🌬🙂

 • Iskolánk két diákja részt vett a járási angol olimpiász versenyen Rimaszombatban január 19-én. Balog Ibolya (1A kategóriában) és Fejes Bíborka (1B kategóriában) mutatták be, mennyire jól tudják használni az angol nyelvi tudásukat. Mindketten a hetedik helyen végeztek. E szép eredményhez gratulálunk! Örömmel tölt el minket, hogy ennyire tehetséges, ügyes diákok látogatják iskolánkat.

Novinky

Kontakt

 • Základná škola Viktora Szombathyho s VJM - Szombathy Viktor Alapiskola Námestie Slobody 141 Jesenské - Feled
  Nám. Slobody 141
  98002, Jesenské
 • +421 x 047/5698425

Fotogaléria