Navigácia

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed venenatis mollis lac us a egestas.
 • A hóember világnapjára....

  Bár a hó ma nem esik, azért egy érdekes világnapot ünnepelhetünk ma, ez pedig a Hóemberek világnapja (január 18.)

  A hóember - a szeretet jelképe - hozza meg a zord, hideg időben a mosolyt az emberek arcára. A világ legnagyobb hóembere 2008-ban épült meg az Egyesült Államokban, és 37 méter 21 cm magas volt. Ha pedig éppen ezen a napon nem esik a hó, hóemberes dalokat énekelni, verselni akkor is csudajó! Így tettek iskolánk alsó tagozatos tanulói is.

  Ha pedig időközben esni kezd a hó, akkor építsetek Ti is hóembert. Rajta! Kell egy kis mozgás a friss levegőn! 

  Kevesebb jelenjen meg

 • Értesítés

  Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

  Az iskola vezetősége értesíti Önöket/Titeket, hogy 2021. február 8-án az alsó tagozatos tanulók számára az iskolaügyi minisztérium és az országos válságstáb döntése alapján az iskolai jelenléti tanítás elkezdődik. Tanulóink számára biztosítjuk a napközi otthont és az ebédet is. A felső tagozatos tanulók számára folytatódik a távoktatás.

  A tavaszi szünidőt a minisztérium nem törölte el, így tanulóink 2021. 2. 13 - 21. között rendes tavaszi szünidejüket töltik majd.

  Az alsó tagozat iskolakezdésének feltételei

  • a tanuló egyik törvényes képviselője 7 naptól nem régebbi negatív COVID-19 teszttel rendelkezik, melynek meglétét és gyermeke egészségi állapotát is egy becsületbeli nyilatkozatban igazolja (a nyilatkozat csatolva található), becsuletbeli_nyilatkozat.docx

  • amennyiben a szülő az iskolakezdésig nem tudja biztosítani a teszteredményt, úgy gyermeke akkor jöhet iskolába, amikor ez az eredmény meglesz,

  •  ha a szülő nem engedi gyermekét iskolába, a tanuló igazolt hiányzóként lesz vezetve, a szülőnek viszont már nincs joga a betegsegélyre (OČR),

  • azon alsó tagozatos tanulók számára, akiket szüleik nem engednek részt venni a jelenléti oktatáson, megszűnik az online oktatás, így a házi feladatok bepótlása ugyanúgy történik, mint rendes hiányzás esetén,

  • a feledi községi hivatal 2021.2.6-án (szombaton) a feledi kultúrházban tesztelést szervez, azon szülők számára, akiknek gyermeke iskolánkat látogatja. A tesztelésre előre, időre be lehet jelentkezni elektronikusan is. A jelentkezési link a feledi községi hivatal weboldalán található. Azonban jelentkezés nélkül is lehetőség van a tesztelésre ugyanazon a napon 8.00-tól szintén a feledi kultúrházban.

  Kérjük továbbra is figyeljék az iskola facebook- és weboldalát. Folyamatosan informáljuk Önöket az esetleges változásokkal kapcsolatban.

  Jó egészséget kívánunk mindenkinek! • Madáretető 5.A /2021

  „Nekünk mosolyt csal az arcunkra a reggeli kelés után kikukkantani a madáretetőbe, ahol olyankor már nagy a nyüzsgés!”

  Az idei télen diákjaink arra is nagy figyelmet fordítottak a tanulás mellet, hogy maradjon idő a szórakozásra, barkácsolásra, nevetésre. Iskolánk diákjai szívükön viselték, hogy a madarak is biztonságban vészeljék át a hideg évszakot. Ezért a technika óra teret adott a mi ügyes „mestereinknek”, akik csodálatos madáretetőkkel ajándékozták meg a nálunk telelő madarakat

 • Versenyeztünk

  Az online távoktatás alatt is él diákjainkban a versenyszellem. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy iskolánk 5 felső tagozatos diákja igencsak megtornáztatta agytekervényeit a 2021. január 29-én megrendezésre került MatekÁsz matematikai versenyen. Minden versenyzőnek gratulálunk!

  Barta Dominik 5.A

  Nagypál Katalin Krisztina 6.A

  Fejes Bíborka 7.A

  Singlár Máté 7.A

  Barta Dániel 8.A

 • A 2020/2021-es tanév első félévének lezárása

  Tisztelt Szülők, Kedves Tanulók!

  Értesítjük Önöket, hogy a 2020/2021-es tanév első féléve 2021. január 31-én lezárul. Gyermekük előmeneteléről az edupage zárt iskolai rendszerben kaphatnak információt. A kivonatokhoz az Önök által megadott e-mail címre elküldött bejelentkezési adatok és utasítások szerint férhetnek hozzá. 

  Az elsősök eredményeit szóbeli értékelés formájában olvashatják, a többi évfolyam tanulóinak előmenetelét érdemjegyek mutatják, a megszokott módon. 

  A féléves bizonyítvány kivonata a tanulók jelenléti és távúton történő oktatásban elért eredményeit tükrözik. Amennyibben az eredmények kicsit gyengébbek, biztassák gyermekeiket, hogy a második félévben rendszeres munkával jobb értékelést kaphatnak. Szép eredmények esetén motiválják gyermekeiket azok megtartására. 

  Köszönjük, hogy segítik gyermekeiket a tanulásban! 

  Tisztelettel

  A Szombathy Viktor Alapiskola vezetősége és pedagógusi kara

Novinky

Kontakt

 • Základná škola Viktora Szombathyho s VJM - Szombathy Viktor Alapiskola
  Nám. Slobody 141
  98002, Jesenské
 • +421 x 047/5698425

Fotogaléria