Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed venenatis mollis lac us a egestas.

Mgr. Helena Habodászová

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

Ma kezdődik a második ( 2. ) félév.Sajnos, továbbra is távtanulás formájában folytatjuk. Továbbra is igyekezzetek rendszeresen dolgozni, a megoldott feladatokat időben visszaküldeni. Bizakodjunk, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk, és az iskolában folytathatjuk majd közös munkánkat.

 

 

 

Tisztelt  Szülők,  Kedves Tanulók!

Mindenkinek boldog új évet kívánok!

 

 Sajnos , a téli vakáció után  egy ideig még csak így találkozhatunk.  Az esetleges  változásokról mindenkit időben értesítünk.

 Kérek  mindenkit, hogy tartsák be a karantént és a fertőzés megelőzésére  vonatkozó szabályokat!

Ezen a héten az ismétlésé lesz a főszerep.

Remélem, hogy nem okoz majd gondot a kapott feladatok megoldása. A megoldott feladatokat időben küldjék vissza, hogy  tudjam javítani, értékelni! Akik nem küldik vissza a feladatokat, azok sajnos megbukhatnak. A napi feladatok után mindig ott lesz a visszaküldés határideje is.                    

A feladatokat úgy, mint eddig, messengeren is megkapjátok .  Ha valami probléma, vagy kérdés lenne, naponta elérhető leszek telefonon vagy messengeren, délután 15.00 óráig.

 Mindenkinek egészséget és türelmet, valamint jó munkát  kívánok!

 

 

KEDVES TANULÓK ÉS SZÜLŐK!

Köszönöm a figyelmet és az együttműködést, amit az utóbbi hetekben naponta tapasztaltam. Nagyon remélem, hogy januártól már rendesen, tanteremben folyhat a tanitás.

Mindannyiuknak szeretetteljes, áldott és főleg egészséges karácsonyi ünnepeket kívánok!

Az ünnepek alatt is vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

 

Kedves Tanulók! Tisztelt Szülők!

Újra elkezdődik az online tanulás. Mint ahogy azt telefonon, illetve messengeren már megbeszéltük, újra arra kérem a Tisztelt Szülőket, hogy kövessék figyelemmel az iskola honlapját, ahol mindig megtalálják az aktuális feladatokat az adott napra. Segítsenek gyermeküknek a feladatok értelmezésében, megoldásáben!

 Együttműködésüket köszönöm!

 

Kedves Tanulók! Pár nap múlva befejeződik ez a „nem hagyományos tanév“. Az eltelt három hónap alatt rendszeresen kaptatok feladatokat, és ötleteket azok megoldásához, elkészítéséhez. Június elején azt kértem, hogy alkotásaitok közül válasszátok ki a szerintetek legjobban sikerült rajzot, színes rajzot vagy festményt, s azt még tökéletesítsétek! Munkáitokból egy kiállítást szeretnénk készíteni „A karantén alatt készítettük“ címmel. Most arra kérlek titeket, hogy ezeket a munkákat hozzátok el az iskolába. Azok a tanulók, akik esetleg a jövő héten már jönnek, leadhatják az osztályfőnöküknek. Akik csak a bizonyítványért jönnek, azok leadhatják akkor is /szintén az osztályfőnöknek vagy nekem/. A kiállított munkákat tanévkezdéskor nézhetitek majd meg az iskola folyosóján. Mivel ebben a tanévben, ilyen formában most találkozunk utoljára, mindannyiatoknak köszönöm az együttműködést, és kellemes nyári szünidőt kívánok! Vigyázzatok magatokra!

2020. június 11.

Kedves Tanulók!

Lassan vége a tanévnek. A hét folyamán leadtátok, leadjátok a tankönyveket. Sajnos az időjárás is nagyon fortélyos, gyakran esik az eső. Éppen ezért a facbook oldalamon megosztottam néhány ötletet, hogy ne unatkozzatok. Néhányan kérték is, hogy küldjek valamilyen unaloműző, szórakoztató feladatot. Többen messengeren is kaptatok ötleteket. Átküldtem néhány zenés videót is. Ajánlom, hallgassátok meg! De találtok az oldalamon egy szép tanmesét is az önelfogadásról. Olvassátok el – etikai téma! Ha csak tehetitek, töltsetek sok időt a szabadban, segítsetek otthon. A 8.C osztályosok történelemből ismételjék a füzetből a következő témaköröket: A MODERN SZLOVÁK NEMZET és AZ OSZTRÁK – MAGYAR MONARCHIA!

 

2020.4.2. Kedves Tanulók! Már harmadik hete tartjuk így a kapcsolatot. Remélem, mindannyian jól vagytok. Ezekben a napokban, hetekben fokozott figyelmet kell fordítanotok magatok és szeretteitek egészségének védelmére. Az etikai nevelés órákon több alkalommal is beszélgettünk a különféle közösségekről, azok írott és íratlan szabályairól. Emlékszem, gyakran lázadoztatok a szabályok betartásának fontossága ellen – hiszen kamaszok vagytok. Sajnos most olyan időket élünk, hogy a szabályok megszegése komoly következményekkel, esetleg szeretteink elvesztésével járhat. Most kiemelten fontos, hogy közösségünk minden tagja betartsa a szabályokat, előírásokat, utasításokat, még TI, KAMASZOK is. Ez az az időszak, amikor mindabból vizsgáztok, amiről az etika keretén belül sokat beszélgettünk: fegyelem, önfegyelem, egymás iránti tisztelet, türelem,stb. Most arra kérlek Benneteket, hogy vizsgázzatok jól! Viselkedjetek felelősségteljesen! Vigyázzatok magatok és hozzátartozóitok egészségére! Tartsátok be az óvintézkedéseket! Ne csoportosuljatok! MARADJATOK OTTHON! Tanuljatok tanítóitok irányításával! Segítsetek szüleiteknek a kertben, az udvaron vagy a konyhában! Örüljetek a közösen eltöltött időnek! VIGYÁZZATOK MAGATOKRA és SZERETTEITEKRE!

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Viktora Szombathyho s VJM - Szombathy Viktor Alapiskola Námestie Slobody 141 Jesenské - Feled
    Nám. Slobody 141
    98002, Jesenské
  • +421 x 047/5698425

Fotogaléria