Navigácia

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed venenatis mollis lac us a egestas.

Ing. Agneša Sósiková

9.A English 2020/2021

27th October 2020

Sziasztok, elkészült az első Edupages angol óra számotokra. Úgy éritek el, ha bejelentkeztek az Edupagere az Osztályfőnöktől kapott jelszóval.

Ott meg fog jelenni egy sárga boríték mellett, hogy Pridelená lekcia - Anglický jazyk - 2020. október 27 - English lesson. Ha arra rákattintotok, ugyanez a szöveg megjelenik egy kék képernyő mellett. Arra is rákattintotok, és aztán már csak a zöld háromszögre kell - vypracovať/prehrať materiál. Onnantól fogva nem kellene gondnak lenni, ha figyelmesen olvastok. Telefonról, tabletről és számítógépről is el lehet érni a leckét.

Rövid időn belül ide is felrakom egy linken keresztül a leckét, ha nem boldogulnátok.

Tehát, akinek nem sikerül a feladatát edupage-n elvégezni, az alábbi linkre kattintva találja meg a mai leckét. Ne felejtsétek el beírni a neveteket, mert nem fogom tudni, kitől jött a megoldás, ha nem írjátok oda!!

Ha a quiz végére értek, ne feledjétek megnyomni a SUBMIT billentyűt sem!

English lesson - Staitve verbs

Jó munkát, szép napot :)

22nd Oct, 2020

Sziasztok :)

kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettl készült el nektek a következő kvíz.

English quiz

Olvassátok el figyelmesen a bevezető szöveget, aztán oldjátok meg a feladatokat. A végén kattintsatok a SUBMIT ikonra, hogy én is láthassam a megoldásotokat. Aztán, ha a VIEW SCORE ikonra kattintotok, láthatjátok Ti is, hány válaszotok volt jó. A tesztet többször is meg lehet csinálni.

Jó munkát.

15th Oct, 2020

Hello Everyone,..

so we're back, studying online :)

Check this video out, watch it 2 times:Present Simple VS Continuous

After that, do this exercise 2 times: Exercise

Kérlek Titeket, nézzétek  meg a fenti videót, legalább kétszer, aztán próbáljatok meg megoldani az online feladatsort, szintén legalább kétszer :) Annák könnyebb dolgunk lesz, ha suliba vissztérve nekilátunk a jelen idők gyakorlásának.

Annyit kérek Tőletek, hogy a videó áttanulmányozása, és a feladatsor megoldása után, írjátok le a füzetbe kulcsszavakkal, hogyan lehet megkülönböztetni az egyszerű és a folyamatos jelen időt.

Jó munkát, jó szórakozást.

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Viktora Szombathyho s VJM - Szombathy Viktor Alapiskola
    Nám. Slobody 141
    98002, Jesenské
  • +421 x 047/5698425

Fotogaléria