Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed venenatis mollis lac us a egestas.

Ing. Erika Makó Kovács

Rólam

Kontakt: erikamakokovacs.zsszombathyho@gmail.com

 

INFORMÁCIÓK A 2020/2021-ES TANÉVRE A TÁVOKTATÁSSAL KAPCSOLATBAN

 

2020.10.23. Péntek

Kedves Szülők, kedves 7. A osztályosok!

Ahogyan azt már a weboldal főoldalán olvashatták, olvashattátok, a Szlovák Köztársaság Kormányának 2020. október 22-én meghozott döntése alapján, az alapiskolák felső tagozatán, tehát iskolánk felső tagozatán is, 2020. október 26-tól 2020. november 27-ig távoktatás folyik.

A távoktatásról bővebb információt találnak az Osztályfőnöki 7.A ablakban. Kitartást, türelmet kívánok mindenkinek! mke

 

2020.10.20. Kedd

A Közegészségügyi Hivatal döntése alapján a karantén 2020. október 23-án ér véget, addig távoktatás folyik a már megszokott módon. Ha az elkövetkező napokban minden jól alakul, s a Közegészségügyi Hivatal nem határoz másként, 2020. október 26-án hétfőn megkezdődik az iskolai tanítás.

Kérlek, addig is kerüljétek a társaságot, a csoportosulást, tartsátok be a higiéniai alapkövetelményeket. Mossatok gyakran kezet, hordjátok a maszkot előírás szerint, az ormányotokon smileyheartis.

A Szülőknek köszönöm, hogy biztosítják a feltételeket a távoktatáshoz, hogy türelmesen, érdeklődéssel, támogatással segítik mindannyiunk, gyermek, pedagógus munkáját. mke

 

2020. 10. 19. Hétfő

 

Kedves Tanulók!

A távoktatás folytatódik, hétfőre és keddre, azaz 2020.10.19-re és 20-ra ideiglenes órarendet találtok az Osztályfőnöki 7. A nevű ablakban.

Legyetek türelmesek, dolgozzatok becsületesen. mke smiley

 

2020.10.14.

Kedves Szülők, kedves Tanulók!

2020.10.14-től iskolánk egy pozitív koronavírusos megbetegedés miatt bezárt, az érintett tanulók koronavírusra való tesztelésével kapcsolatos információkat a főoldalon olvashatják, olvashatjátok. Mivel idáig ez osztályunkat nem érinti, a 7. A osztály tanulói is otthon maradnak, viszont szabadon mozoghatnak (pl. üzletsmiley), s tesztelve sem lesznek. Ennek ellenére kérem, kerüljétek a közösséget szüleitek, nagyszüleitek, családtagjaitok és önmagatok érdekében is. Ezért mindaddig, míg az érintett személyek tesztjének eredményei el nem készülnek, TÁVOKTATÁSSAL FOLYTATJUK A TANÉVET. A továbbiakról a tesztek eredményei alapján dönt majd a Közegészségügyi hivatal, hogyan tovább. 

Tehát, HOLNAPTÓL, AZAZ 2020.10.15-TŐL TÁVOKTATÁS a tavaly megszokott módon. Egyenlőre csak erre a hétre vonatkozó órarendet közlök, jövő héttől egy stabil órarend lesz majd. (A tavalyihoz hasonló, vagy ugyanaz.)

 

Órarend a 7. A osztálynak csütörtökre - 2020.10. 15-re:

1. óra: MATEMATIKA - MKE

2. óra: MAGYAR NYELV - ZB

3. óra: FIZIKA - HA

4. óra: ZENE - JE

Órarend a 7. A osztálynak Péntekre - 2020.10. 16-ra:

1. óra: SZLOVÁK NYELV - BA

2. óra: ANGOL NYELV - KM

3. óra: TÖRTÉNELEM - ZB

4. óra: RAJZ - CSE

 

A feladatokat emailben küldjétek vissza az adott pedagógusnak, vagy ahogyan ő kéri.

 

Kérem, a munkát vegyétek komolyan, dolgozzatok becsületesen, vigyázzatok egymásra, magatokra. mke of smiley

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

2020.3.23.

Kedves tanulók!

Új, ismeretlen, talán kicsit megterhelő hét van mögöttünk. Belekóstoltunk a távoktatás lehetőségeibe. Megtapasztaltátok ti is, mi is, hogyan dolgozzunk együtt, hogyan igazodjunk el a weboldalon. Át kellett gondolnotok, megváltoztatnotok a napirendeteket, figyelni az érkező feladatokra, a határidőkre. Biztosan sokatoknak ez gondot, lehet, hogy feszültséget is okozott. Mi sokat gondolkodtunk, mi lenne a legjobb számotokra. Úgy döntöttünk, egy ideiglenes órarend alapján haladunk a héten, s meglátjuk, beválik-e.

Tehát ezen a héten a következő órarend alapján fogtok dolgozni:

HÉTFŐ: Magyar ny. és irod., Matematika, Fizika, Testnevelés

KEDD: Szlovák ny., Történelem, Zenei n.

SZERDA: Angol ny., Biológia, Matematika, Rajz

CSÜTÖRTÖK: Geográfia, Kémia, Polgári n.   (Természetesen a 6. évfolyamnak nincs kémia.)

PÉNTEK: Informatika, Technika, Szlovák ny., Magyar ny.

Mindenkit arra kérek, hogy a feladatokat vegyétek komolyan, a határidőket tartsátok be!!!!!!!!

Szívesen várok minden véleményt a változásról, ezért bátran küldjétek el gondolataitokat emailben. A 6. A osztályos tanulók a csoportunkba is küldhetik, ahol a szülők is kifejthetik véleményüket, közösen talán többet tudunk tenni a haladásért.

Jó munkát és jó egészséget kívánok mindenkinek! mke 

 

2020.3.16.

Kedves tanulók!

Az elkövetkezendö két hétben virtuálisan találkozunk majd a tanórákon. Feladataitokat osztályonként és tantárgyanként találjátok meg itt a weboldalon. Kérlek Benneteket, vegyétek komolyan a tanulást, a felkészülést, a feladatok megoldását. Tudatosítsátok,  hogy önmagatokért dolgoztok. Most valóban megmutathatjátok felelősségteljes hozzáállásotokat a helyzethez minden téren.

Ha bármilyen nehézségbe ütköztök, bátran jelezzetek a fenti email címen.

Jó munkát  és jó egészséget kívánok! Makó Kovács Erika

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Viktora Szombathyho s VJM - Szombathy Viktor Alapiskola Námestie Slobody 141 Jesenské - Feled
    Nám. Slobody 141
    98002, Jesenské
  • +421 x 047/5698425

Fotogaléria